€ 5,- korting per nacht
Hotel de Dennen

€ 5,- korting per nacht

Boek via onze website en ontvang
altijd € 5,- korting per nacht!

Gegarandeerd de laagste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Rechtstreeks contact met hotel
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie

Corona / COVID-19 virus update


De ontwikkelingen rondom het virus volgen elkaar in snel tempo op en daarom houden wij u door middel van onze website graag op de hoogte van de maatregelen die wij treffen in het hotel.
Bij De Dennen staat de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers op nummer één!

Volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan dat de hotels geopend zijn. Tevens mogen de eet- en drinkgelegenheden in hotels geopend zijn ten behoeve van hotelgasten. Dit is eveneens opgenomen in de noodverordeningen van de verschillende veiligheidsregio’s.

In onze eetzaal kunt u ontbijt en eventueel diner (bezorging door lokaal restaurant) nuttigen, maar uiteraard kunt u ook uw maaltijd in uw hotelkamer nuttigen via roomservice. 
In onze eetzaal houden:
* wij ruime gangpaden en tafelschikking aan
* onze medewerkers zich aan strenge hygiëne richtlijnen (net als altijd)
* onze medewerkers de RIVM maatregelen en advies aan zoals o.a. het regelmatig en goed handen wassen.
Tevens wordt er gebruik gemaakt van handschoenen, desinfecterende handgel en extra afzettafels, waardoor het bedienend personeel op 1,5 meter afstand van de gasten blijft.

Gasten en medewerkers hebben bij binnenkomst de mogelijkheid om meteen hun handen schoon te maken met desinfectiemiddel en er wordt door middel van COVID-19 posters gewezen op alle RIVM richtlijnen. In de praktijk betekent dit dat het gehele hotel, waaronder de receptie en het restaurant, zo ingericht zijn dat het mogelijk is om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wij vragen u daarvoor onze richtlijnen op te volgen.
Tevens hebben wij voor onze gasten (op verzoek) handschoenen en mondkapjes beschikbaar.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat onze hotelgasten op een verantwoorde wijze van onze services kunnen blijven genieten. Laten we daarom samen verstandig omgaan met de situatie.

Vanaf 1 juni 2020 geldt er een versoepeling van de maatregelen en aangezien niet iedereen hiervan op de hoogte is, vermelden wij voor alle duidelijkheid de maatregelen die zullen gelden en waarbij het volgende wordt toegestaan:

•          Terrassen met zitplaatsen waarbij 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden;
•          Bioscopen, restaurants en cafés, en culturele instellingen (zoals concertzalen en theaters), mogen open, onder voorwaarden:
o          een maximum van 30 personen (incl. personeel) en 1,5 meter afstand;
o          bezoekers moeten reserveren;
o          in een gesprek vooraf tussen ondernemer en klant wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.
•          Musea en monumenten mogen open als bezoekers kaartjes vooraf kopen, zodat er gestuurd kan worden op de 1,5 meter afstand.

Op dit moment is de verwachting – als het virus onder controle blijft – dat per 1 juli 2020 het maximum aantal bezoekers kan worden uitgebreid naar 100 personen voor bioscopen, restaurants en cafés, culturele instellingen.

Wij staan te popelen om onze gasten weer te verwelkomen, zodat zij veilig kunnen genieten van hun vakantie met aandacht voor afstand en extra hygiëne (volgens de RIVM richtlijnen). Vandaar dat wij vanaf 20 mei a.s. weer geopend zullen zijn.

Bij Hotel De Dennen voelt de gast zich welkom en veilig en kan men genieten van de prachtige duinen en het strand, kortom genieten van de frisse lucht.
Daarom hebben wij voor deze periode speciaal het “frisse buitenlucht” arrangement samengesteld.

Indien u verdere vragen heeft, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Voor informatie rondom het virus, verwijzen wij u door naar het RIVM.