5% korting per nacht
Hotel de Dennen

5% korting per nacht

Boek via onze website en ontvang
altijd 5% korting per nacht!

Gegarandeerd de laagste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Rechtstreeks contact met hotel
Speciale arrangementen
Beste Prijsgarantie

Hotelvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn onze hotelvoorwaarden van toepassing. De voorwaarden worden vermeld op onze internetsite en liggen bij ons ter inzage bij de receptie.
De hotelvoorwaarden zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Wanneer een reservering voor onze hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

  • Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 40% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 65% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
  • Bij no-show is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Helaas komt het voor dat het anders loopt dan gepland! De geboekte vakantie kan niet doorgaan of moet vroegtijdig worden afgebroken.
En tot grote teleurstelling komen dan ook nog de annuleringskosten erbij.

Voorkom teleurstelling en denk aan het afsluiten van een annuleringsverzekering!