Reserveren

Boek direct via deze website en ontvang 5% korting per nacht!

Indien u een kamer wilt reserveren, kunt u onder de rode button "boek" een definitieve reservering maken en krijgt u altijd een reserveringsbevestiging via het systeem van Hoteliers.com gemaild.

Let op: u kunt een kamer online reserveren door het afgeven van een creditcard garantie of direct online betalen en hiermee is de reservering definitief. Indien u een "pm hold boeking" maakt, sturen wij u een mail met een betaallink om een aanbetaling over te maken.

Het is mogelijk dat de kamer die u wilt reserveren geen beschikbaarheid meer heeft of dat u problemen ondervindt bij het maken van de online reservering.
U kunt in dat geval altijd een aanvraag naar ons sturen, zodat wij kunnen bekijken of de kamer/het arrangement inderdaad niet meer beschikbaar is en of wij u eventueel een alternatief kunnen bieden.

U kunt uw aanvraag via de contactbutton (rechts boven) of via de e-mail naar ons sturen, maar u mag natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 8.30 tot 20.00 uur.

Wij hopen u binnenkort in ons hotel te mogen begroeten!

TravelMyth
TravelMyth
Award Booking.com
Award Booking.com
Award HolidayCheck
Award HolidayCheck