€ 5,- korting per nacht
Hotel de Dennen

€ 5,- korting per nacht

Boek via onze website en ontvang
altijd € 5,- korting per nacht!

Gegarandeerd de laagste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Rechtstreeks contact met hotel
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie

Reserveren

Boek direct via de eigen website en ontvang € 5,00 korting per nacht!

Indien u een kamer wilt reserveren, kunt u onder de rode button "boek" een definitieve reservering maken en krijgt u altijd een reserveringsbevestiging via de e-mail toegestuurd. De bevestiging zal worden gestuurd via het reserveringssysteem van Hoteliers.com.

Het is tevens mogelijk onze arrangementen online te reserveren door op het betreffende arrangement te klikken.

Let op: u kunt een kamer online reserveren door het afgeven van een creditcard garantie en hiermee is de reservering definitief. Indien u niet in het bezit bent van een creditcard kunt u een "pm hold boeking" maken. U kunt dan kiezen voor de optie: "het hotel behoudt uw boeking tot 18.00 uur op de dag van aankomst". Indien u een "pm hold boeking" maakt, zullen wij u een tweede reserveringsbevestiging sturen met het verzoek om een aanbetaling over te maken.

Indien u een creditcard garantie afgeeft, is een aanbetaling niet nodig.

Het is mogelijk dat de kamer die u wilt reserveren geen beschikbaarheid meer heeft of dat u problemen ondervindt bij het maken van de online reservering.

U kunt in dat geval altijd een aanvraag naar ons sturen, zodat wij kunnen bekijken of de kamer/het arrangement inderdaad niet meer beschikbaar is en of wij u eventueel een alternatief kunnen bieden.

U kunt uw aanvraag via de contactbutton (rechts boven) of via de e-mail naar ons sturen, maar u mag natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van 8.30 tot 22.00 uur.

Wij hopen u binnenkort in ons hotel te mogen begroeten!