Eetzaal2022-dennen02.jpg

Genieten in Egmond aan Zee Welkom bij Hotel De Dennen

U vindt ons hotel in een heerlijk rustige wijk in Egmond aan Zee. Dankzij de ruime ligging beschikt het hotel over een fijne gezamenlijke tuin met verschillende zitjes. Daarnaast is er ook een parkeergarage en fietsenstalling. Zowel strand als dorpscentrum zijn binnen handbereik; namelijk op ca. 650 en 450 meter afstand van het hotel.

In onze prettige kamers geniet u van een ontspannen verblijf aan de kust. Een heerlijk ontbijt in het gezellige ontbijtrestaurant is op alle ochtenden van uw verblijf inbegrepen.

Naamloos-3.jpg

Ontdek Egmond aan Zee Meer dan alleen het strand

Egmond aan Zee is een gezellige badplaats aan de kust van Noord-Holland en heeft in elk seizoen veel te bieden. Liefhebbers van fietstochten en wandelingen langs het strand of de uitgestrekte duinen, komen hier prima aan hun trekken. Maar Egmond heeft veel meer te bieden. Bijvoorbeeld het levendige dorpscentrum met de leuke winkelstraat en veel gezellige horecagelegenheden. Daarnaast is Egmond een prima uitvalsbasis voor een heerlijk dagje weg in de omgeving. Bijvoorbeeld kaasstad Alkmaar of kunstenaarsdorp Bergen.

Tip:  Hotel De Dennen ligt op ongeveer 600 meter van het dichtstbijzijnde wandelgebied.